Politica de confidenţialitate a datelor cu caracter personal



POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A DATELOR PERSONALE

Confidențialitatea datelor este extrem de importantă pentru SC. TELETIM SRL și operatorii sai de date asociati. Ne dorim să fim cât mai transparenți și deschiși în privința prelucrării datelor cu caracter personal. Prin urmare, am adoptat politica conform căreia se definește modul de prelucrare și de protejare a datelor dumneavoastră personale.

Operatorul datelor cu caracter personal

 

SC TELETIM SRL este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați iar acesta răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor: articolul 6 paragraful 1 aliniatul b) Reglementare 2016/679 aparținând Parlamentului European și Consiliului privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal).

 

Cine are acces la datele dumneavoastră?

Datele dumneavoastră pot fi transmise în cadrul operatorului SC TELETIM SRL si a operatorilor sai asociati. Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing spre exterior.

Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile noastre. Veți găsi categoriile de terți în cadrul fiecărui proces specific de mai jos.

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor

Pentru fiecare prelucare specifică a datelor cu caracter personal colectate de la dumneavoastră, vă vom informa dacă furnizarea datelor cu caracter personal este impusă de reglementări sau dacă este necesară pentru a încheia un contract, dacă este obligatoriu să ne furnizați datele cu caracter personal și care sunt posibilele consecințe în cazul în care refuzați.

Unde se stochează datele?

Pentru a evita utilizarea fără drept a datelor personale, precum şi eventualele abuzuri, utilizăm metode şi tehnologii de securitate, împreună cu politici şi proceduri de lucru adecvate, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate.

Securitatea integrală a datelor transmise prin internet nu poate fi niciodată garantată. Odată ce primim informaţia referitoare la dumneavoastră, vom utiliza proceduri şi masuri stricte de siguranţă împotriva utilizării neautorizate, nelegale, distrugerii, pierderii accidentale sau divulgării datelor personale.

Drepturile dumneavoastră sunt urmatoarele:

Dreptul la acces

Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți contacta SC TELETIM SRL care vă va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.

Dreptul la portabilitate

De fiecare dată când SC TELETIM SRL vă prelucrează datele cu caracter personal prin mijloace automate în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui acord, aveți dreptul să obtineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră către dumneavoastră sau către o altă adresa. Acesta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați transmis.

Dreptul la rectificare

Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. Dacă aveți un cont pe SC TELETIM SRL, puteți să vă actualizați datele cu caracter personal din contul dumneavoastră.

Dreptul la ștergerea datelor

Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de SC TELETIM SRL, cu excepția următoarelor situații:

  • aveți o solicitare nerezolvată la Serviciul Clienți
  • aveți o comandă deschisă care nu a fost expediată sau doar parțial expediată
  • aveți o datorie neplătită către SC TELETIM SRL
  • dacă există banuială sau ați folosit serviciile noastre în mod abuziv în ultimii patru ani
  • dacă ați efectuat o achiziție, vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.

Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim

Aveți tot dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim în SC TELETIM SRL

SC TELETIM SRL nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.

Dreptul de a vă opune marketingului direct

Aveți tot dreptul de a vă opune marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct. Când doriți, vă puteți dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:

  • urmând instrucțiuni din fiecare e-mail de marketing
  • modificând setările contului dumneavoastră SC TELETIM SRL

Dreptul la restricționare a prelucrării

Aveți dreptul să solicitați ca SC TELETIM SRL să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

  • dacă vă opuneți prelucrării în baza interesului legitim în SC TELETIM SRL, acesta va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.
  • dacă afirmați ca datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, SC TELETIM SRL trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
  • dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
  • dacă SC TELETIM SRL nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.

Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere

Dacă sunteți de părere că SC TELETIM SRL vă prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere unei autorități de supraveghere (ANSPDCP).

ANSPDCP: SC TELETIM SRL este inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Operator al datelor personale

SC TELETIM SRL, cu sediul social pe str. J.H. Pestalozzi, nr. 22, ob. 2B, Timisoara, jud. Timis, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J35/3562/1991, cod fiscal RO 1825138.

Telefon: 0256 295.710 - E-mail: magda@magdadesign.ro.