Experți în mobilă pe comandă

De peste 30 ani avem ca obiect de activitate ca obiect principal de activitate producția și comercializarea mobilierului metalic, a mobilierului metalic combinat cu pal melaminat, și a celui combinat cu elemente de tapițerie, oferind clienților noștri o gamă absolut completă de mobilă din pal, mobilier metalic din fier forjat la rece.

Materiale de calitate

Când vine vorba de calitatea materialelor folosite, le selectăm cu mare atenţie, iar materialele, componentele, sistemele şi accesoriile sunt fabricate de noi sau provin doar de la firme certificate în domeniu, ceea ce oferă garanţia că mobila ta pe va rezista mulţi ani folosirii zilnice.

Transport și montaj mobilier

Atunci cand comanzi mobilier pe comandă sau clasică, ai nevoie de tot ajutorul pe care îl poți obține. Pe lângă consilierea si executarea mobilierului, montajul şi transportul sunt o grijă de care poţi uita atunci când ai optat să Magda Design.

 

Portofoliu de Lucrări

Materialele de calitate, formele curate, designul bine structurat şi funcţionalitatea vor transformă visul tău în realitate. De 30 de ani proiectăm, fabricăm si montăm mobilă pentru casa, grădină, spații de lucru, de expunere, spitale, școli. Dacă te-am convins să îți proiectezi mobila cu noi, contactează-ne!

Click me!