render 3d contemporary kitchen 1048 10240

     Toate aceste aspecte asigură seriozitatea noastră în relațiile cu partenerii, execuția produselor noastre la o calitate corectă, promptitudine în livrarea acestora, dovadă fiind portofoliul larg de clienți multumiți care ne-au recomandat în permanență, de-a lungul timpului.

     Destinația mobilierului realizat de către noi este foarte vastă, printre clienții noștri numărându-se diverse instituții ale statului, instituții de învățământ (gradinițe, școli, licee, facultăți, laboratoare), cămine studențești, spitale, cabinete medicale de diverse tipuri, dar și societățile comerciale, magazinele și persoanele private.

     Produsele fabricate de noi sunt concepute, proiectate și realizate în regim propriu, toate fazele de execuție necesitând mult timp și cercetare amănunțită.

     Produsele societății noastre sunt concepute, fabricate și comercializate intr- o gamă completă de mobilă în kit pentru marile magazine și rețele de distribuție, dar deservesc in egală măsură și persoanele fizice, consumatoare de mobilă unicat, cu design și dimensiuni personalizate, toate produsele fiind studiate și personalizate sub marca MAGDA DESIGN.

     Structura metalică din oțel a produselor noastre este finisată fie prin vopsire în câmp electrostatic cu pulberi ecologici, fie prin cromare.

     Șezutul scaunelor este fie din lemn stratificat, fie tapițat cu stofă de înaltă densitate, sau piele ecologică.

     Produsele realizate din pal melaminat cu grosime de 18 mm sunt finisate cu cant ABS de 2 și 0,4 mm, iar gama de culori pe care o oferim este foarte variată, nuanțele fiind alese în funcție de destinația produsului și solicitarea clientului.

     Palul melaminat este intotdeauna atent selectionat iar feroneria (balamalele, glisierele, mânerele) și fronturile din MDF și lemn masiv sunt furnizate în mod constant de către furnizorii noștri atent selecționați.      

     Am structurat activitatea a două fabrici de mobilă sub brand-ul MAGDA DESIGN, brand care imbraca firmele S.C. TELETIM S.R.L. si S.C. MAGDA DESIGN S.R.L., împreună având ca obiect principal de activitate producția și comercializarea mobilierului metalic, a mobilierului metalic combinat cu pal melaminat, și a celui combinat cu elemente de tapițerie, oferind clienților noștri o gamă absolut completă de mobilă din pal, mobilier metalic din fier forjat la rece, canapele și fotolii. De asemenea, realizăm mobilier din pal melaminat cu fronturi din MDF și lemn masiv, colaborând în acest sens cu furnizori renumiți din acest domeniu.

Gama noastră de produse, realizabile în număr mare:

 • mobilier realizat din pal melaminat simplu sau combinate cu fronturi din MDF sau lemn masiv pentru uz casnic( mobilier pentru dormitor, living, bucătărie, camera de tineret, sau copii, dressing-uri și spații de depozitare, etc. )
 • paturi metalice din fier forjat și paturi din pal single, etajate, și matrimoniale;
 • mic mobilier modular ( pantofare, cuiere, comode TV, dulăpioare);
 • mobilier modular și la comandă pentru amenajarea complete a unei bucătării, realizat din pal melaminat simplu sau cu fronturi din MDF sau lemn masiv;
 • canapele extensibile, modulare, fotolii, tabureți tapițați;
 • somiere metalice single sau matrimoniale cu lamele elastice de lemn de fag;
 • scaune și bănci școlare (cu unul sau două locuri);
 • mobilier terase, baruri, bistro-uri și restaurante (mobilier din pal melaminat simplu sau combinate cu fronturi din MDF/lemn masiv, scaune și tabureți finisați fie prin cromare, fie prin pulverizare în camp electrostatic cu pulberi ecologici, cu șezut tapițat cu piele ecologică)- gama HORECA;
 • mobilier biblioteci, cu sau fără sisteme inteligente de arhivare;
 • mobilier pentru birouri de tip OFFICE (mese pentru calculator, dulapuri, rafturi) și săli de conferință;
 • mese cu structură finisată prin vopsire în camp electrostatic și prin cromare – gama HORECA;
 • mobilier pentru grădiniță și creșă (pătuțuri din pal, scăunele, dulăpioare, măsuțe);
 • amfiteatre pentru instituții și facultăți;
 • mobilier pentru magazine și spații de expunere;
 • mobilier pentru spitale și cabinete medicale.