transport gratuit

pentru comenzi mai mari de 400 lei

transport GRATUIT până în fața casei
mobilier

mobilier din pal şi metal

în serie şi la comandă
Care este avantajul unei bucătării modulare?

Care este avantajul unei bucătării modulare?

2017-04-10 09:54:16

Bucataria este spațiul în care pregătim delicioasele bucate culinare, dar în multe case reprezintă și acel spațiu în care ne relaxăm seara la un vin sau invităm prietenii la masă.

Din prisma acestor motive, amenajarea bucătăriei trebuie gândită cu mare atenție, încă din faza de finisare a interiorului locuinței. 

Pe plan local, pentru Timișoara și împrejurimile acesteia realizăm mobilier de bucătărie la comandă, amenajând astfel întreg spațiul destinat bucătăriei.

Avem și clienți întreprinzători, cum este LIVIU din IAȘI, care și-a mobilat bucătăria cu ajutorul corpurilor modulare de bucătărie, comandate de pe site-ul www.magdadesign.ro:

Ce face LIVIU?

LIVIU măsoară spațiul și analizează oferta noastră cu 32 corpuri de bucătărie.

LIVIU știe că va avea o chiuvetă, un cuptor, o plită, un frigider, și știe unde dorește să le poziționeze.

LIVIU știe că dimensiunile corpurilor cu accesorii, sau care îmbracă electrocasnice, precum și cele de colț ( corp superior cu picurător, jolly, mască chiuvetă cu coș de gunoi, corp cuptor, corpul de colt, etc. ) au dimensiuni standardizate, deci nu are cum să i le realizeze nimeni la comandă.

LIVIU alege corpurile care consideră că îi sunt necesare.

 LIVIU știe EXACT cât urmează să investească în amenajarea bucătăriei.

LIVIU comandă tot de pe www.magdadesign.ro și blatul termorezistent, pe lungimea înșiruirii de corpuri modulare.

LIVIU plasează comanda online, și primește un mesaj de confirmare a faptului că în maxim o săptămână va primi corpurile dezasamblate, livrate prin curier, împachetate individual în cutii de carton.

LIVIU nu are timp să aștepte 4 săptămâni pentru a realiza o mobilă de bucătărie la comandă. AVANTAJ EXPRIMAT ÎN TIMP PENTRU LIVIU.

Urmărind pas cu pas instrucțiunile schiței de asamblare cuprinse în pachet, LIVIU asamblează corpurile de bucătărie. Se gândește totuși să cheme un vecin pentru a monta împreună corpurile superioare pe perete.

Pentru spațiul rămas pentru a umple un gol până la perete, după înșiruirea corpurilor, contactează un fabricant de mobilă local care îi realizează un singur corp la comandă pe măsurile necesare, față de situația în care și-ar fi realizat întreaga bucătărie la comandă. AVANTAJ FINANCIAR PENTRU LIVIU.

Același producător de mobilă la comandă local, decupează blatul termorezistent acolo unde LIVIU instalează chiuveta și plita.

....la un pahar de vin, seara, LIVIU, satisfăcut, analizează avantajele unei BUCĂTĂRII MODULARE....

Mobila de bucătărie este de calitate, este aleasă cu bun gust, are suficiente spatii de depozitare, se potriveste intregii locuințe si a utilizat eficient spatiul disponibil.

LIVIU este bucuros că a folosit în amenajarea acesteia corpuri cu accesorii, care îi ușurează munca în gospodărie.

LIVIU a economisit timp și bani... atat ar fi cheltuit si daca ar fi cumparat o bucătărie standard, realizată din pal melaminat de 16 mm, finisată cu cant ABS subțire, de 0,4 mm, dintr-un lanț de magazine.

Cu noi însă a avut flexbilitatea de a-și alege corpurile de bucătărie dorite după bunul plac, nuanța corpurilor a stabilit-o după ce a consultat o paletă de 12 culori.

Bucătăria lui este realizată din pal melaminat de 18 mm, cu fronturile finisate cu cant ABS de 2 mm.

El este mulțumit, are o bucătărie realizată ca și ”la comandă”, dar la preț de mobilă de serie, ca în lanțurile de magazine...

..... fă și TU ca și LIVIU 

Posted in Noutăţi By

Magda Design

Contul Meu